complete_finance_logo-removebg-preview-1

Bli partner med Complete Finance

Inled ett partnerskap med Complete Finance och få igenom fler affärer.

Varför bli partner med Complete Finance?

Om du säljer möbler, andra inventarier, maskiner, fordon, verktyg eller någon övrig utrustning som används av företag – då kan du bli vår partner. Tillsammans hjälps vi åt att ge dig mer försäljning samt fler och nöjdare kunder som får investera i ny utrustning på sina villkor. Det spelar ingen roll vilken bransch du verkar inom, så länge du har eller kan få företagskunder som behöver finansiering för inköpen. 

Fördelar med ett partnerskap hos Complete Finance  

  • Du kan få igenom affärer som annars kanske inte blivit av. 
  • Vi säkerställer att du har ett bra och komplett finansieringserbjudande. 
  • Du får betalt direkt utan kreditrisk. 
  • Fokusera på din kärnverksamhet i stället för att försöka lösa finansiering åt dina kunder, vi gör det jobbet åt dig.

Bli partner med Complete Finance

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Vill du ringa oss istället?  Ring oss på 08-510 105 07

Vad innebär det att vara partner?

När du blir partner till oss kan du till exempel lägga en flik på din hemsida med information om de av våra tjänster som är relevanta för dina kunder. Har du en fysisk butik kan du ha broschyrer med information att dela ut. Vi hittar ett sätt att samarbeta på som passar oss båda. 

Hur blir man partner?

Kontakta oss, till exempel genom formuläret på den här sidan. Vi återkommer med förslag på hur vi går vidare! Har du några frågor kring upplägget är det givetvis bara att mejla eller ringa oss. Här kan du hitta våra kontaktuppgifter. Om du har en kund som behöver hjälp omgående fixar vi givetvis det först och tar ett eventuellt partnerskap därefter. 

Exempel på upplägg

Säg att du har en möbelbutik. En företagskund vill möblera hela det nya kontoret med möbler från dig, men vill inte binda upp bolagets kapital. Du som leverantör vill ha betalt direkt och inte heller ha någon kreditrisk. Kunden vill inte betala allt direkt utan i stället dela upp betalningen. Här tar Complete Finance hand om dialogen och är både dig som leverantör och kunden behjälplig med att presentera en finansieringslösning där kunden får betala över tid (per månad eller kvartal) och du som leverantör får betalt direkt, utan kreditrisk. Alla parter kan därmed fokusera på sin verksamhet. Kunden på sin, ni som leverantör på er och vi sluter fördelaktiga finansieringsavtal.

Ansök om finansiering