Våra finansieringstjänster

Hos Complete Finance finner du ett komplett utbud av finansieringstjänster för alla företag oavsett storlek. Vår styrka ligger i lång erfarenhet av framförallt leasing och hyra, men även företagslån och avbetalning. 

Tack vare ett brett kontaktnät hos kreditgivare och låneinstitut kan vi snabbt hitta en kundanpassad lösning, oavsett vilken typ av förfrågan det gäller. Ena dagen ordnar vi leasingavtal för en grävmaskin och ett restaurangkök, nästa dag är det hyra av inredning och IT-utrustning till ett kontor. Vi kan snabbt sätta oss in i just din bransch och presentera din önskan om en investering för kreditgivarna. För dig innebär det mindre administration, färre telefonsamtal och ökad möjlighet till en finansiering som du vill ha den. 

 

Saknar du någon finansieringstjänst? Hör av dig och berätta vad så kan vi säkert hjälpa dig.

Hyra

Hyra är rätt finansieringsform för dig som behöver en utrustning under en begränsad tid och saknar behov av att äga objektet. Kostnaden fördelas över tid och du som kund behöver inte binda kapital. Med ett hyresavtal går det bra att uppgradera och komplettera hyresavtalet under pågående avtalstid.

Leasing

Leasing är rätt finansieringsform för dig som står inför en investering men hellre delar upp kostnaden per månad eller kvartal i takt med intäkterna. Leasing är ett enkelt och smidigt sätt att dela upp investeringen över tid och ofta med objektet som enda säkerhet.

Avbetalning

Avbetalning är rätt finansieringsform för dig som vill göra avskrivningar precis som om du äger objektet. Som kund kan när som helst lösa avtalet eller göra extra inbetalningar.

Företagslån

Missa aldrig en chans att expandera på grund av likviditeten – med företagslån kan du ta ditt företag till nästa nivå. Satsa på marknadsföring, nya maskiner eller större lokaler.

Fakturaköp

För att snabbt frigöra kapital kan det vara en god idé att sälja någon faktura som inväntar betalning. Slipp kreditrisken och få in pengarna direkt.

Ansök om finansiering