complete_finance_logo-removebg-preview-1

Leasing

Med leasing som finansieringsform kan ditt företag få tillgång till toppmodern utrustning, kraftfulla maskiner eller annat viktigt för verksamheten. Utan att påverka likviditeten i företaget.

För vem?

Leasing är populärt inom de flesta branscher. Det är ett sätt att få tillgång till dyra maskiner och värdefull utrustning utan att dränera företagets kassa. Med effektiv utrustning och ekonomiska muskler kan ditt företag växa och utvecklas. 

Fördelar

  • Momsen är avdragsgill
  • Lätt att budgetera
  • Binder inte upp företagets kapital och objektet ses inte som en tillgång i balansräkningen

Hur fungerar leasingavtal?

Vi köper det du vill ha på leasing och betalar leverantören, därefter får du full nyttjande rätt och betalar en leasingavgift per månad eller kvartal i takt med dina intäkter. Leasingperioden kommer ni överens om gemensamt, men ett vanligt avtal sträcker sig mellan två och sju år. Efter att perioden är slut kan du antingen köpa loss objektet eller låta det säljas till någon annan.  

Vanliga frågor & svar

Objektet du leasar tas inte upp som en tillgång i balansräkningen. Leasingavgiften är avdragsgill. 

I stort sett. Det behöver vara ett objekt eller en vara som kan leasas under flera år och ändå ha ett restvärde kvar. Vi har erfarenhet av att leasa alltifrån solariebäddar till jordbruksmaskiner. 

Ja. Complete Finance fungerar som en mellanhand för att sköta det praktiska mellan dig och leverantören. 

Vi behöver offert på det du vill leasa samt ditt organisationsnummer.

Ansök leasingavtal

Ansök om finansiering