Branscher

Vi har erfarenhet av många olika branscher och räds aldrig att gå in i ännu en, men de som är listade nedan är de vi får flest förfrågningar från.

Entreprenad

Med rätt utrustning stärker du din konkurrenskraft. Det är en stor investering som i många fall kan vara avgörande för företagets framtid. Vi hjälper dig att finna den bästa lösningen för ditt företag, på dina villkor.

Bygg & Anläggning

Investeringsbehoven inom bygg och anläggning varierar i storlek och är ofta en mix av utrustning för att kunna leverera det som krävs. Vi hjälper dig att finna rätt lösning för just din utmaning och ditt företag.

Industri & Verkstad

Med den senaste utrustningen på plats kan ni arbeta säkrare och snabbare. Rätt utrustning kan vara avgörande för att kunna göra ett bra jobb. Vi hjälper er med att säkra att ni gör ett bra jobb.

Tillverkning

Oavsett vilken typ av tillverkning ni har är det vår uppgift att säkra att ni får den bästa möjliga lösningen just för er utmaning. Vi finns här för er och vi har erfarenheten som krävs.

Transport

Inom transport är leasing inget nytt. Att införskaffa transportfordon via leasing är näst vanligast efter avbetalning. För och nackdelar diskuterar vi tillsammans för att enas om bästa lösningen.

Skog & Lantbruk

Avbetalning är troligen den vanligaste finansieringsformen inom skog och lantbruk. Leasing kommer på god andra plats. Möjligen byter det plats inom en snar framtid. Vad som passar dig bäst bestämmer du.

Hotell & Restaurang

Dags att uppgradera köket eller öppna upp ytterligare ett hotell eller restaurang? Oavsett behov kan vi hjälpa till med att få finansieringen på plats. Inom hotell och restaurang är leasing vanligt.

Vård & Skönhet

Att utrusta en hel salong eller vårdinrättning innebär ofta en ekonomisk påfrestning. Med vår hjälp ser vi till att du betalar din utrustning i takt med dina intäkter.

Gym & Träning

Inom gym och träning kan inventarierna variera i ekonomiskt värde. Varför betala allt mot faktura när du kan dela upp betalningen över tid. Med vår hjälp gör vi det möjligt samtidigt som du bibehåller en god likviditet.

Förnybar energi

Oavsett om det är rör sig om laddningsutrustning för elbilar, solpaneler eller pelletskaminer så ser vi tillsammans över vilka möjligheter som finns för att säkra en bra finansiering över tid.

Kontorsinredning

Dags att möblera kontoret eller utöka med några arbetsplatser eller varför inte inreda ett helt nytt kontor? Oavsett anledning så kan vi hjälpa till med att säkerställa att du får den inredning och det möblemang du vill ha utan att påverka företages ekonomi med en större engångskostnad. I stället delar vi upp betalningen med en passande finansieringsmodell. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare med din investering.

Övrigt

Oavsett om du ska köpa in IT utrustning en ljudanläggning eller städmaskin så kan vi hjälpa till med att säkerställa att du bibehåller likviditeten i bolaget och i stället få din investering finansierad där du betalar över tid, oftast per månad eller kvartal. Kontakta oss för att höra om det du ska köpa kan finansieras på ett sätt som är förmånligt för din affärsmodell.

Ansök om finansiering