Om Complete Finance

Complete Finance erbjuder en helhetslösning inom finansiering

Vi hjälper företag att finansiera investeringar i form av maskiner, fordon, utrustning och inventarier genom leasing, hyra, avbetalning, fakturaköp och företagslån.

Vår historia

Efter att ha hjälpt små och medelstora företag i många olika branscher föddes idén till Complete Finance. Målet att är kunna leverera kundanpassade lösningar för de finansieringsbehov som uppstår hos företag, oavsett om det är en obetald faktura man vill sälja eller om man behöver hjälp med finansiering av en investering.

 

Vårt säte och huvudkontor finns i Bromma, men självklart görs affärer över hela Norden med huvudfokus på Sverige. Vi riktar oss endast till företag, men det spelar ingen roll vilken företagsform du har eller i vilken bransch du verkar. Vi ordnar hyra av kaffemaskiner och IT-utrustning åt ett bemanningsföretag på förmiddagen och ordnar leasingavtal på en grävmaskin och hjullastare till en mark och byggfirma på eftermiddagen.

Vår expertis

När det gäller investeringar är timing av största vikt, därför prioriterar vi att det ska gå snabbt och smidigt. Om du är osäker på vad du ska välja i djungeln av hyra, leasing, avbetalningföretagslån och fakturaköp kan vi guida dig rätt.

Standardiserade låne- och leasingansökningar kan leda dig till avslag i onödan. Om det är någon avvikelse hos ditt företags ekonomi, till exempel en betalningsanmärkning eller skatteskuld, kanske de stora låneinstituten inte har tid att ta reda på exakt vad detta beror på och hur status är nu. Att du får ett avslag betyder dock inte att det är kört. Vi kan med hjälp av skräddarsydda PM eller annan handpåläggning förklara varför din ansökan ska gå igenom. Detta är något vi gjort tusentals gånger. Det kan även handla om att upplägget är komplicerat att sätta sig in i för lånegivaren. Då kan det krävas att man på ett överskådligt vis sammanfattar affären och betalningsförmågan. Istället för att du ska sitta med det själv kan du överlåta det till oss och fokusera på din affär. 

Komplett finansiering

Att lägga ut företagets finansiella tjänster på många olika bolag kan kännas rörigt. Hör med oss först! Här får du personlig kontakt, snabb hjälp och konkurrenskraftiga villkor med allt som rör finansiering. Vi har jobbat med några av Sveriges mest välkända företag och har gott om goda referenser.

Ansök om finansiering